Mumya: Ejder İmparatoru’nun Mezarı izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
5.2 IMDB Puanı 77 Görüntülenme

Mumya: Ejder İmparatoru’nun Mezarı izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Brendan Fraser, Jet Li, Maria Bello
"The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor / Mumya: Ejder İmparatoru’nun Mezarı" adlı üçüncü film, 1 Ağustos 2008 tarihinde gösterime girdi. Film, "The Mummy" ve "The Mummy Returns" filmlerinin devamıdır ve dünya sinemalarında 848 milyon dolar hasılat elde etmiştir. Bu filmde, başkadın oyuncu ve yönetmen değişikliği dikkat çekmektedir.

İlk iki "Mummy" filminin yönetmeni Stephen Sommers, üçüncü film için daha büyük ve daha iyi bir yapım yapma konusunda talep olduğunu belirtmişti. Ancak, üçüncü filmi yapmak için gerekli enerjiye sahip olup olmadığı konusunda şüpheleri olduğunu söylemişti.

Aralık 2005'te Alfred Gough ve Miles Millar tarafından deneme niteliğinde bir senaryo taslağı yazıldı. Bu senaryo, 1940 yılında harekete geçen Çinli mumyanın lanetlenen ordusuyla birlikte dünyayı ele geçirme hikayesini anlatıyordu.

Mart 2006'da, oyuncu Oded Fehr, Stephen Sommers ile yaptığı görüşmede üçüncü film üzerinde çalışmaların devam ettiğini ve senaryonun yazıldığını öğrendiğini söyledi.

Eylül 2006'da, Universal Pictures, Joe Johnston'a yönetmenlik teklifi götürdü ve çekimlerin 2007 başlarında başlayacağını duyurdu.

Ancak, Ocak 2007'de yönetmen değişikliği yaşandı. Universal yetkilileri, üçüncü "Mummy" filminin yönetmenliği için Rob Cohen ile görüşmelere başladılar.

Yeni filmin hikayesinde, Brendan Fraser ve Maria Bello'n

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?