Sevimli Canavarlar izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
8.1 IMDB Puanı 83 Görüntülenme

Sevimli Canavarlar izle

Oyuncular:

Billy Crystal, John Goodman, Mary Gibbs
Oscar ödüllü yaratıcılar tarafından ortaya çıkarılan dünyanın en iyi bilgisayar animasyon filmi, Oyuncak Hikayesi! Bu film, hayranların ve eleştirmenlerin kalplerini fetheden bir baş yapıt olarak dünya çapında ün kazanmıştır. Hayal gücünün sınırlarını zorlayan bu yaratıcı hikaye, SEVİMLİ CANAVARLAR ile izleyicileri kahkaha dolu bir dünyaya davet ediyor.

Film, Canavarlar Şirketi adındaki en büyük çığlık işleme fabrikasında çalışan en iyi öcü James P.Sullivan ve onun çalışkan yardımcısı Mike Wazowski'nin hikayesini anlatıyor. Canavarlar dünyasının ana enerji kaynağı, insan çocuklarının çığlıklarıdır. Ancak canavarlar, çocukların tehlikeli ve zehirli olduklarına inanmaktadırlar. Bir gün, küçük bir kız çocuğu yanlışlıkla canavarlar dünyasına girer ve bu durum karşısında Sulley ve Mike şaşkınlık içinde kalır. Küçük kızı evine geri göndermek için ellerinden geleni yapmaya çalışırlar. Ancak bu süreçte, komik talihsizlikler ve canavarca entrikalarla karşılaşırlar.

Kendinize bir iyilik yapın ve yılın en eğlenceli filmi olan SEVİMLİ CANAVARLAR'ı izleyerek, canavar kahkahaları ve eğlence dolu bir deneyim yaşayın! hdfilmcehennemi.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Monsters, Inc.

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?