Hellboy izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.8 IMDB Puanı 110 Görüntülenme

Hellboy izle

Oyuncular:

Ron Perlman, Doug Jones, Selma Blair
Adolf Hitler'in mistik konulara olan ilgisi birçok kitap ve filme ilham kaynağı olmuştur. Nazilerin, 2. Dünya Savaşı'nı kendi lehlerine çevirmek için doğaüstü güçlere başvurdukları konusunda birçok ipucu bulunmaktadır. Hellboy adlı film, Nazilerin bu deneyler sırasında yanlışlıkla dünyaya getirdikleri, aynı isme sahip bir cehennem zebanisinin maceralarını konu almaktadır.

Küçük Hellboy, gücü ve zekasıyla birlikte dünyevi zaafları ve insancıl karakteriyle de dikkat çekmektedir. Kötülük yerine iyilik tarafında olmayı seçen Hellboy, büyüdükçe paranormal konulara yatkın bir dedektif olarak olağanüstü maceralar yaşar. Kara büyücü Rasputin'in elinden kurtulan Hellboy, Profesör Broom tarafından yetiştirilir ve ateşe hükmeden Liz Sherman ve telepat Abe Sapien ile birlikte kötülüğe karşı savaşan sıradışı bir takımın parçası olur.

Hellboy, ABD'li çizgi romancı Mike Mignola'nın sıradan süper kahraman öykülerinden sıkıldığı 90'lı yıllarda kendi yarattığı derin ve marjinal bir çizgi roman serisinden uyarlanmıştır. Hellboy çizgi romanları, Mignola'nın kendine özgü stilize çizimleriyle ünlü olmuş ve ABD ve Avrupa'da büyük beğeni toplamıştır. Bu filmde ise yönetmen Guillermo del Toro'nun yetenekli ellerinde, çizgi romanlar kadar etkileyici bir eğlence sunulmaktadır. hdfilmcehennemi.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Hellboy

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?