İhtiyar Delikanlı izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
8.4 IMDB Puanı 59 Görüntülenme

İhtiyar Delikanlı izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Choi Min-sik, Yoo Ji-tae, Kang Hye-jeong
Kim olduğunu ve neden kendisine bu kadar nefret edildiğini bilmeyen Oh Dae-Su, 1988 yılında evinin önünden kaçırılır ve bir hücrede hapsolur. Yıllar boyunca bu karanlık hücrede yaşayan adamın tek bağlantısı, hücresindeki küçük televizyondur. Bir gün haberlerde karısının vahşice öldürüldüğünü öğrenen Oh Dae-Su, kendisinin de bu olayla bağlantılı olduğunu düşünerek neden hapsedildiğini anlar.

Tam 15 yıl sonra aniden serbest bırakılan adam, ailesini öldüren kişileri bulmak ve intikam almak için yemin eder. Kendisini hapse atanların peşine düşen Oh Dae-Su, gizemli bir şekilde karşılaştığı Mido adlı genç bir kadının da yardımıyla gerçeği ortaya çıkarmaya çalışır. Bu süreçte, kendisine yapılanlar hakkında şok edici gerçekleri keşfeden Oh Dae-Su, karanlık bir komplo ve entrikalar dünyasının içine sürüklenir.

Bu nefret dolu yolculuk, Oh Dae-Su'nun kim olduğunu ve ona neden bu kadar nefret edildiğini öğrenme çabasıyla devam eder. Gerilim dolu anlar ve sırlarla dolu bir dünya içinde Oh Dae-Su, intikamın ve adaletin peşinde hedefine ulaşmak için mücadele eder.

Hdfilmcehennemi.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Oldeuboi

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?