Cennetin krallığı izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
7.2 IMDB Puanı 89 Görüntülenme

Cennetin krallığı izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Orlando Bloom, Eva Green, Liam Neeson
Kaybettikleriyle derinden sarsılan bir baba, ailesini ve inancını yitirmiştir. Bu acı dolu baba, uzak ve kutsal topraklarda devam eden dini savaşlarla karşı karşıyadır ve kaderi büyük bir dramaya doğru yönlendirmektedir. Bu kader, oğlu Balian'ın büyük bir şövalye olmasını sağlayacaktır. Godfrey de Ibelin, Doğu'da savaşmış olduğu Haçlı Seferlerinden sonra Fransa'ya geri dönmüştür. Balian'ın aslında babası olduğu ortaya çıktığında, Godfrey oğlunu gerçek şövalyeliğin ne olduğu konusunda yetiştirecek ve onu epik bir yolculuğa çıkaracaktır.

Kudüs'te, 2. ve 3. Haçlı Seferleri arasında kırılgan bir ateşkes ilan edilmiştir ve bu ateşkes her an sona erebilir durumdadır. Kudüs Kralı IV Baldwin, barışa ve halkına olan bağlılığını yemin etmiştir. Ibelin'in oğlu, babasının ölmeden önce kılıcını ve yemini teslim ettiği gibi, Kudüs'ü her türlü kötülükten korumak için yola çıkmıştır.

Bir deniz kazası sonrasında ölüme çok yaklaşmalarına rağmen, zorluklarla Kutsal Şehir'e ulaşan Balian, kılıç becerileri sayesinde kısa sürede ün kazanır ve aynı zamanda Kral'ın güzel kızkardeşi Sybilla'nın saygısını ve hayranlığını kazanır. Ancak Balian, kendine düşmanları da beraberinde getirmiştir... Özellikle Sybilla'nın kocası, küstah Tapınak

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Kingdom of Heaven

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?