Bağlanmak Yok izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.2 IMDB Puanı 66 Görüntülenme

Bağlanmak Yok izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Natalie Portman, Ashton Kutcher, Kevin Kline
Emma Kurtzman, 14 yaşında Big Lodge'da Weehawken Kampı'nda yaşayan garip bir ergen olan Adam Franklin'in ilgisini reddettiğinde, ikisi de cinsellikle ilgili bilgileri olmadığını fark eder. Yıllar sonra, hayatlarına devam ederken, Emma ve Adam'ın yolları tekrar kesişir ve birbirlerini yatakta bulurlar... Ve bu inanılmaz bir deneyimdir.

Emma, ilişkilere karşı alerjik bir tepki verirken, Adam ise ilişkelerden uzak durmaktadır çünkü babası bir zamanlar ünlü bir televizyon yıldızıdır ve Adam'ın eski kız arkadaşıyla çıkmaktadır. Emma ve Adam, duygusal karmaşayı geride bırakarak çıkar arkadaşlığı yapmaya karar verirler. Bağlılık yok, yalan yok, kıskançlık yok, giyinik şekilde sarılıp uzanmak yok, duygusal olmak yok, beraber kahvaltı yapmak yok, "seni özledim" demek yok, uzuvlara isim takmak yok, karışık kasetler yok... Sadece "Koşulsuz" bir şekilde her şey olacaktır.

Fiziksel bir ihtiyaca mükemmel bir çözüm gibi başlayan bu durum, Adam'ın duygularını yanlışlıkla yatakta da yaşamasıyla karmaşık hale gelir. Sonunda, ikisi de engellemeye çalıştıkları duygusal bağları çözmeye çalışırken, birbirlerine karşı hissettikleri karmaşık duyguları anlamaya çalışırlar: İki arkadaş, aşkı devre dışı bırakarak sadece cinsellik yaşayabilir mi?

hdfilmcehennemi.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    No Strings Attached

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?