Tetikçi izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.9 IMDB Puanı 59 Görüntülenme

Tetikçi izle

Oyuncular:

Jason Statham, Amy Smart, Carlos Sanz
Chev Chelios, beklenmedik bir telefonla uyandığında şaşkın bir haldeyken, yavaşlayan kalp atışlarıyla zorlukla hareket ediyordur. Cep telefonunu açtığında, uykusunda zehirlendiğini ve sadece bir saat ömrü kaldığını katil düşmanı Ricky Verona'dan öğrenir.

Sonradan ortaya çıkar ki Chev, Batı Yakası'nın büyük bir suç örgütüyle bağlantılı olan serbest bir kiralık katildir. Geçtiğimiz gece, her zamanki gibi sıradan bir işin ters gitmesiyle, Chev profesyonel katillik hayatına son verip, kız arkadaşı Eve ile yeni bir hayata başlamak üzere hedefin gitmesine izin vermiştir.

Chev, hayatta kalabilmek için sürekli hareket halinde olmak zorundadır. Zehrin kalbini durdurmasını geciktirmenin tek yolu, kanında sürekli bir adrenalin akışını sağlamaktır. Dakikalar birbirini takip ederken, Chev, Los Angeles sokaklarında hızla ilerleyerek, karşısına çıkanları alt eder. Eve'i tehlikeden kurtarmak, kendini ortadan kaldırmaya çalışan düşmanlarından bir adım önde olmak ve hayatını kurtaracak panzehiri bulmak için mücadele etmek zorundadır.

Hdfilmcehennemi

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Crank

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?