Hayatın hakkını ver izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
5.7 IMDB Puanı 104 Görüntülenme

Hayatın hakkını ver izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Angelina Jolie, Edward Burns, Tony Shalhoub
Seattle'da, sabah kuşağında yayınlanan "That's Seattle Life" adlı programı sunan Lanie Kerrigan, işinde oldukça başarılı ve güzel bir kadındır. Kendisiyle uyumlu bir yaşam süren Kerrigan, kariyerinin her adımını detaylı bir şekilde planlamıştır ve yakın gelecekte uluslararası bir medya kuruluşuyla anlaşmayı umut etmektedir. Hedefi, kısa sürede dünya çapında bir televizyon yıldızı olmaktır.

Ancak Kerrigan'ın dışarıda bir futbol maçının skor tahminleriyle ilgili bir anket yaparken, bir sokak adamıyla röportaj yapma deneyimi, hayatının görünmez bir şekilde değişmesine neden olur. Bu tuhaf evsiz adam, Kerrigan'a hayatının ne kadar anlamsız olduğunu söyler ve bir hafta içinde öleceğini öngörür. İlk başta bu kehaneti umursamayan Kerrigan, adamın bazı küçük tahminlerinin gerçekleşmesi üzerine, söylediklerine dikkat etmeye başlar ve hayatta gerçekten önemli olan şeyleri sorgulamaya başlar.

Lanie Kerrigan'ın bu değişim sürecinde, kendini gerçekleştirmenin ve mutluluğun sadece başarıyla sınırlı olmadığını keşfetmesi, onu farklı bir yolculuğa çıkarır. Artık hayatın anlamını ve değerini daha derinden anlamaya çalışırken, kendi iç dünyasında dönüşüm yaşar.

Bu film, Lanie Kerrigan'ın hayatının beklenmedik bir şekilde değişmesini ve gerçek mutluluğun peşindeki bir kadının yolculuğunu anlatıyor.

hdfilmcehennemi

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Life or Something Like It

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?