Annemin Yeni Sevgilisi izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
5.2 IMDB Puanı 49 Görüntülenme

Annemin Yeni Sevgilisi izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Antonio Banderas, Meg Ryan, Colin Hanks
Colin Hanks'in canlandırdığı Henry, gizli bir FBI görevi için 2 yıl yurtdışında çalıştıktan sonra Shreveport, Louisiana'ya geri döner. Annesi Marty (Meg Ryan), Henry'nin yokluğunda büyük bir değişim geçirir. Eskiden kilolu ve mutsuz olan Marty, kilo vermiş, çekici ve enerjik bir kadına dönüşmüştür. Marty'ye olan ilgiden memnun olan Henry, annesinin bu yeni halini nasıl karşılayacağını bilemez. Nişanlısı Emily (Selma Blair) ise Marty'nin değişimini eğlenceli bulur.

Tommy (Antonio Banderas) ve iki ortağı Niko (Tom Adams) ve Jean-Yves (Eli Danker), Benini'nin ünlü heykeli "Anne ve Çocuk"u müzeden çalmayı planlamaktadır. Ancak beklenmedik bir anda karşılarına seksi ve güzel Marty çıkar ve Tommy onunla vakit geçirmeye karar verir. Hırsızlık planları yaparken Tommy, Marty'ye de aşık olur ve işler iyice karmaşıklaşır.

FBI Büro Şefi John Conrad (Keith David), Henry'ye yeni bir görev verdiğinde, takip etmesi gereken uluslararası hırsızın aslında annesinin sevgilisi olduğunu anlar, ancak bunu annesine söyleyemez. Bu durumda Henry, hem annesini takip etmek zorunda kalır, hem de onları diğer FBI ajanlarıyla birlikte dinlerken romantik anlarını dinlemek zorunda kalır.

Filmin özeti için: Henry, gizli bir FBI görevinden dönen ve annesinin kilo verip dönüşen haline alışmaya çalışan bir adamdır. Marty'nin etrafındaki erkekler tarafından ilgi görmesi, Henry'i rahatsız eder. Bu s

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    My Mom's New Boyfriend

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?