Arkadaşımın aşkı izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
5.8 IMDB Puanı 103 Görüntülenme

Arkadaşımın aşkı izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Kate Hudson, Dane Cook, Jason Biggs
Alexis, akıllı, güzel ve dikbaşlı bir kadındır. Dustin, onun hayallerindeki kadındır ve birkaç haftalık flört döneminden sonra aşık olur. Ancak zamanla Alexis'in ilişkiyi sürekli olarak yavaşlattığını fark eder. Dustin, kadını gerçekten kazanabilmek için çaresizlik içinde en iyi arkadaşı Tank'in yardımına başvurur.

Tank, kendini "geri tepme uzmanı" olarak tanımlayan biridir. Kadınları önce baştan çıkarır ve sonra adeta delirterek onlardan ayrılmalarını sağlar. Eski sevgilileriyle ilişki başlatarak kadınlara hayatlarının en kötü ilişkisini yaşatır. Bu deneyimden sonra kadınlar, eski sevgililerine geri dönmek için çaba sarf ederler.

Ancak Tank, sihirli değneğini Alexis üzerinde denemek ister ve büyük bir sınavla karşılaşır. Alexis, onun blöfünü görebilen ilk kadındır. Tank, Alexis'in zekası karşısında şaşkına döner ve en iyi arkadaşı Dustin'e olan sadakati ile Alexis'e duyduğu tuhaf çekim arasında bocalar. İki arada bir derede kalırken, hdfilmcehennemi kelimesiyle sonlanan bu filmdeki olaylar gelişir.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    My Best Friend's Girl

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?