Muhteşem kahramanlar izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
5.8 IMDB Puanı 96 Görüntülenme

Muhteşem kahramanlar izle

Oyuncular:

Sean Connery, Stuart Townsend, Peta Wilson
Allan Quatermain, macera tutkunları arasında tanınan bir isimdir. Aynı zamanda dünyada eşi benzeri olmayan bir birliğin lideridir. Bu birlik, tüm süper kahramanları bünyesinde barındırmaktadır. Kaptan Nemo, Dracula Mina Harker, görünmez adam Rodney Skinner, Amerikan gizli servis ajanı Sawyer, Dorian Gray, Dr. Jekyll/Mr. Hyde ve esrarengiz üye M gibi güçlü ve yetenekli kişilerden oluşan bir ekiptir. Bu birlik, insanlığın umudu olarak görülmektedir.

Fakat bir gün, dünya liderlerinin oluşturduğu bir komisyonun çalışmalarını sabote etmeyi planlayan Fantom adındaki maskeli bir kötü adam ortaya çıkar. Quatermain ve ekibi, bu planları engellemek için hemen harekete geçerler. Kaptan Nemo'nun olağanüstü denizaltısı Nautilus'a binerek İtalya'nın Venedik kentine doğru yola çıkarlar. Ancak tek bir sorun vardır, birliğin sadece 90 saatlik bir süresi vardır.

Dünyayı kurtarmak için zamanla yarışan Quatermain ve ekibi, zorlu bir savunma hattına karşı savaşmak zorunda kalır. Bu mücadelede hayatta kalmak ve dünyayı kurtarmak için ellerinden geleni yaparlar.

Not: hdfilmcehennemi.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    The League of Extraordinary Gentlemen

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?