Canavarlar Yaratıklara Karşı izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.4 IMDB Puanı 87 Görüntülenme

Canavarlar Yaratıklara Karşı izle

Oyuncular:

Reese Witherspoon, Rainn Wilson, Stephen Colbert
Kaliforniya'da yaşayan genç kadın Susan Murphy, nikah gününde uzaydan gelen yapışkan maddelerle dolu bir meteorun çarpması sonucu boyu gizemli bir şekilde uzamaya başlar ve 16 metreye kadar ulaşır. Bu durumun fark edilmesiyle askeri yetkililer devreye girer ve Susan'ı devlete ait gizli bir tesise götürür. Burada Susan'ın ismi Ginormica olarak değiştirilir ve bir grup canavarla birlikte hapse atılır. Bu canavar grubunun üyeleri Dr. Cockroach, The Missing Link, B.O.B. ve Insectosaurus'dur.

Ancak bir uzaylı robotun dünyaya inmesi ve fırtınalar estirmeye başlamasıyla birlikte, bu canavar grubunun hapishane günleri kısa sürer. Çaresiz kalan ABD Başkanı, canavar grubunu görevlendirir ve uzaylı robota karşı mücadele etmelerini ve dünyayı yıkımdan kurtarmalarını ister.

Uzaylıların lideri Gallaxhar, başka bir dünyadan gelmiştir ve tamamen kendi klonlarından oluşan yeni bir dünya yaratmak istemektedir. General W.R. Monger ise uzaylı işgalcilere karşı mücadele verenlerin başındadır. Monger, eski bir asker olarak kendi canavar koleksiyonunu kullanma fırsatını bulmuştur. Susan'ın nişanlısı Derek Dietl ise sadece kendi çıkarlarını düşünen biridir ve hava durumu sunucusu olarak çalışırken daha büyük televizyon kanallarına geçme şansı aramaktadır.

Hdfilmcehennemi.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Monsters vs. Aliens

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?