Çapraz Ateş izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
5.8 IMDB Puanı 79 Görüntülenme

Çapraz Ateş izle

Oyuncular:

Gina Carano, Ewan McGregor, Michael Fassbender
''Çapraz Ateş'' adlı aksiyon ve gerilim filmi, Michael Douglas, Antonio Banderas, Ewan McGregor, Channing Tatum ve Gina Carano gibi ünlü oyuncuların dikkat çekici performanslarıyla izleyicileri etkileyen bir yapım olarak karşımıza çıkıyor. Bu heyecan dolu filmde, genç, güzel ve yetenekli özel dedektif Mallory Kane, hükümetin onaylamadığı ve ''derin devletin'' tepesindekilerin göz ardı ettiği tehlikeli bir göreve gönderilir.

Dublin'de gizli dedektif Paul ile birlikte çalışmak üzere başka bir göreve atan Kane, gerçek maceranın bu noktadan sonra başladığını fark eder. Kane, uluslararası bir seviyeye çıkan tehlikeli bir insan avından sağ kurtulabilmek için tüm yeteneklerini ve kurnazlığını kullanmak zorundadır. Amacı, ülkesi Amerika'ya geri dönmek, ailesini korumak ve kendisine ihanet edenlerden intikamını almaktır.

Bu sürükleyici film, aksiyon dolu sahneleri ve heyecan verici hikayesiyle izleyicileri ekran başına kilitleyecek. ''Çapraz Ateş'', Steven Soderbergh tarafından yönetilen bir başyapıt olarak karşımıza çıkıyor.

hdfilmcehennemi.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Haywire

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?