Ciddi bir adam izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
7 IMDB Puanı 79 Görüntülenme

Ciddi bir adam izle

Yönetmen:

,

Oyuncular:

Michael Stuhlbarg, Richard Kind, Sari Lennick
Larry Gopnik, 1960'ların ortasında Orta Amerika'da bir üniversitede fizik profesörü olarak çalışan bir karakterdir. Filmin mizahi bir anlatımla ilerlediği Coenler'in tarzına uygun olarak, Larry'nin hayatı giderek kötüye gitmektedir. Karısı Judith tarafından terk edildikten sonra, karısının iş arkadaşı Sy Ableman ile ilişkisi olduğunu öğrenir ve ikinci bir darbe alır.

Larry'nin dertlerine bir yenisini daha ekler, sorumsuz kardeşi Arthur'un yanına taşınması ve evin tüm sorumluluğunun ona yüklenmesi. Başına buyruk oğlu Danny ve alışverişten başka bir şey düşünmeyen kızı Sarah da Larry'nin sorunları arasındadır. Üstüne üstlük, kimden geldiği belirsiz bir tehdit mektubu, üniversitedeki bir öğrencinin mezun olmak için rüşvet teklifi ve güzel komşusu da Larry'nin karmaşasına dahil olur. Larry, bu karmaşanın içinde yapayalnız hisseder ve gerçek bir dostun tavsiyesine ve yardımına ihtiyaç duyar.

Larry, bu dertlerle başa çıkabilmek için bir hahama başvurur. Acaba tüm sorunlarını çözecek, ona güvenilir bir dost olarak yardımcı olabilecek biri çıkabilecek midir? Larry, ciddi bir dost arayışı içindedir.

hdfilmcehennemi

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    A Serious Man

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?