Five Minutes of Heaven izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.6 IMDB Puanı 87 Görüntülenme

Five Minutes of Heaven izle

Oyuncular:

Liam Neeson, James Nesbitt, Anamaria Marinca
Kuzey İrlanda'nın yakın tarihindeki çalkantıları inceleyen bir film olan bu yapım, 1975 yılında Lurgan şehrinde başlıyor. Alistair Little, İngiltere ile birleşmeyi destekleyen Ulster Gönüllüleri'ne üye olan 17 yaşında genç bir adamdır. Bir gün, 19 yaşındaki Katolik Jim Griffin'i öldürür. Jim'in 11 yaşındaki kardeşi Joe Griffin ise bu cinayete tanık olur. Alistair, tutuklanarak cezaevine gönderilir.

33 yıl geçer ve Alistair Little, hapishanede cezasını çekmesine rağmen cinayeti hala unutamaz. Jim'in kardeşi Joe Griffin ise o günü asla unutmamıştır ve ağabeyini öldüren kişiyi öldürerek cennete gitmek istemektedir. Yıllar sonra ikisi bir televizyon programında karşı karşıya gelir. Alistair, kendi vicdanıyla hesaplaşırken Joe son anda vazgeçer. Ardından ağabeyi öldürülen ve katil olan iki adam bir araya gelir. Ancak geçmişleriyle hesaplaşmak mümkün olacak mıdır?

Bu film, Kuzey İrlanda'nın çalkantılı yakın tarihini gözler önüne sererken, geleceğe doğru ilerlemek için geçmişle yüzleşmenin önemini vurguluyor. hdfilmcehennemi.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Five Minutes of Heaven

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?