Sınır izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
5 IMDB Puanı 73 Görüntülenme

Sınır izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Cristina Rosato, Michael Mando, Roc Lafortune
Beş arkadaş, Kanada'daki bir düğünden Amerika'daki evlerine dönmek üzere yola çıkarlar ve yakınlarda bulunan bir noktada iki gümrük memuru tarafından durdurulurlar. Memurlar, gençlerin kimliklerini kontrol etmek için uğraşırken Arap kökenli Jalil'in kimliğine şüpheyle yaklaşırlar. Durum daha da kötüleşir çünkü bir gümrük memuru, bagajda marihuana dolu bir çanta bulur.

Şimdi olaylar hızla gelişir: Gümrük memurlarından biri, grubun yanındaki küçük köpeği zorla alır ve içinde uyuşturucu olup olmadığını kontrol etmek için köpeğin karnını yaralar. Bu sırada Gab, bir hamle yapmaya çalışırken vurulur. Diğer gümrük memuru, geri kalanlara üstlerindeki giysileri çıkartıp turuncu tulumları giymelerini emreder. Sonunda, dört turistin Guantanamo'nun eski işkencecilerinin eline düştüğü anlaşılır.

Özet: Beş arkadaş, Kanada'dan Amerika'ya geri dönmek üzere yola çıkar. Ancak, sınırdan dönerken iki gümrük memuru tarafından durdurulurlar. Durum hızla kötüleşir ve dört turist, Guantanamo'nun eski işkencecilerinin eline geçer.

Hdfilmcehennemi.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Territories

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?