Düşes izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.9 IMDB Puanı 72 Görüntülenme

Düşes izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Keira Knightley, Ralph Fiennes, Dominic Cooper
Keira Knightley'nin sıra dışı güzelliğiyle canlandırdığı Georgiana Cavendish, Düşes filminin baş kadın oyuncusudur. Dönemin en etkileyici kadını olan Georgiana, on sekizinci yüzyıl sonunda büyüleyici bir figürdür. Güzelliği ve karizmasıyla Düşesliği kazanan Georgiana'nın itibarı, yanlış politik hamleler, savurganlık, açgözlülük, kumar ve aşk ilişkileri nedeniyle zedelenmiştir.

Georgiana, yaşça kendinden büyük olan Devonshire Dükü ile evlenir ve bu evlilik ona moda ikonu statüsü kazandırır. Aynı zamanda kurnaz bir politikacı olan Georgiana, evliliğinde aradığı aşkı hala bulamamıştır. Filmde, Keira Knightley'e ünlü oyuncu Ralph Fiennes eşlik etmektedir. Georgiana Duchess of Devonshire kitabı, yönetmen Saul Dibb tarafından sinemaya uyarlanmıştır.

Özet: Düşes filminde, sıra dışı güzelliğiyle öne çıkan Keira Knightley'nin canlandırdığı Georgiana Cavendish'in hayatı anlatılmaktadır. On sekizinci yüzyılda yaşayan Georgiana, Düşeslik unvanını güzelliği ve karizması sayesinde kazanmıştır. Ancak yanlış politik hamleler, savurganlık, açgözlülük, kumar ve aşk ilişkileri, Georgiana'nın itibarını zedeler. Filmde, Georgiana'nın evliliği ve aradığı aşkı bulma çabaları anlatılmaktadır. Keira Knightley'e ünlü oyuncu Ralph Fiennes de eşlik etmektedir. Saul Dibb'in yönettiği film, Georgiana Duchess of Devonshire kitabından uyar

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    The Duchess

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?