Evlilik sınavı izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.6 IMDB Puanı 66 Görüntülenme

Evlilik sınavı izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Jessica Biel, Ben Barnes, Kristin Scott Thomas
Priscilla Çöller Kraliçesi'nin yönetmeni tarafından çekilen bu komedi filmi, 1920'lerde Amerika'nın eğlenceli ve kışkırtıcı atmosferini konu alıyor. Hikaye, varlıklı bir İngiliz aristokrat ailesinin vârisi olan John'un Fransa'nın güney sahillerinde seksi Amerikalı otomobil yarışçısı Larita ile tanışması ve evlenmesiyle başlar.

John ve Larita Londra'ya taşınacak olsalar da, ev bulana kadar John'un annesiyle yaşamak zorundadırlar. Bu süre zarfında Larita, kayınvalidesi Veronica ile tanışır. Veronica, aşırı gelenekçi bir anne olarak bilinirken, eşi Colonel Whittaker ise özgür ruhlu ve sakin bir adamdır. Veronica'nın içine kapanık ve hırslı karakterine karşın Colonel Whittaker daha sade bir hayat yaşamaktadır.

Gelin ve kayınvalidenin karşılaşması beklenenden daha zor geçer. Veronica, Larita'yı görür görmez ona karşı önyargılıdır ve sürekli olarak onun geçmişini ve kötü yanlarını ortaya çıkarmaya çalışır. Larita, evliliğini kurtarmak için mücadele ederken, Veronica ise konumunu, itibarını ve iktidarını korumak istemektedir. Bu çatışmada zekâlar yarışır ve film boyunca bu iki kadının arasında bir savaş başlar.

hdfilmcehennemi.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Easy Virtue

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?