Şaşkın izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.1 IMDB Puanı 76 Görüntülenme

Şaşkın izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Brendan Fraser, Elizabeth Hurley, Frances O'Connor
Elliot Richards, sosyal becerileri konusunda oldukça zayıf bir genç adamdır. İyi niyetli olmasına rağmen, çalışma arkadaşı Allison Gardner'a olan aşkıyla yanıp tutuşmaktadır. Allison, Elliot'ın varlığını bilse de, aralarında sadece bu kadar bir ilişki vardır. Elliot'ın şansı o kadar kötüdür ki, her şeyi yapabilecek durumdadır. İntihar edebilir, umursamadan hayatını yaşayabilir, her şeyi düzeltmek için çabalayabilir hatta ruhunu şeytana bile satabilir.

Ve ne yaptı peki? İyi bir anlaşma yaptı!... Karşısına çok güzel bir kadın çıktı. Bu kadın, güzellikten öte çarpıcı, etkileyici, seksi ve zeki biriydi ve Elliot'ın ruhunu istiyordu. Karşılığında ise ona 7 dilek sunuyordu. Siz olsaydınız ne dilerdiniz? Zengin, güçlü ve sevdiği kadınla evli bir erkek mi olmayı? Dünyanın en duygusal erkeği mi olmayı? Yoksa bir basketbol yıldızı mı olmayı? İstediğiniz her şey olabilirsiniz! Ancak dans ettiğiniz kişiye dikkat edin. Aksi takdirde, bu dilekler bile hayatınızı bir cehenneme dönüştürebilir...

Stanley Donen'in 1967 yılında yönettiği aynı adlı filmin bir yeniden çevrimi olan bu film, elliot richards adlı karakterin hayatını anlatmaktadır. hdfilmcehennemi.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Bedazzled

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?