Hızlı yarışçı izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.1 IMDB Puanı 84 Görüntülenme

Hızlı yarışçı izle

Oyuncular:

Emile Hirsch, Matthew Fox, Christina Ricci
Emile Hirsch'in canlandırdığı Speed Racer, doğal bir yetenek olan yarışçılıkta fırtına gibi esen biridir. Yarış öncesinde, sırasında ve sonrasında toz attıran bu yetenekli genç, yarış arabalarının içinde doğmuş ve saldırgan, içgüdüleriyle hareket eden, cesur biridir. Ancak gerçek rakibi olan ağabeyinin ölümü onun için bir boşluk yaratmıştır. Speed, ailesinin mesleği olan yarışçılığa bağlı kalmaktadır. Babası Pops Racer ise aynı zamanda onun kullandığı Mach 5'in tasarımcısıdır.

Speed, Royalton Industries'den gelen cazip teklifi reddedince, şirketin hasta ruhlu sahibi olan Roger Allam'dan şoke edici bir sır öğrenir. Bazı büyük yarışlarda, zengin iş adamları en iyi yarışçıları kendi lehlerine çalıştırarak kazançlarını artırmaktadır. Speed, Royalton adına yarışmayı reddederse, şirket Mach 5'in geleceğini tehlikeye atmak için her türlü yolu dener.

Ailesinin ve sevgilisi Trixie'nin desteğiyle, Speed, eski rakibi Racer X ile işbirliği yaparak Royalton'ı kendi oyununda yenmeye karar verir. Amacı, ağabeyinin ölümüne sebep olan "Crucible" adlı cross-country rallisini kazanmaktır. Speed, bu yarışı kazanarak ailesinin mesleğini ve sevdiği sporu kurtarmayı hedeflemektedir.

Hdfilmcehennemi

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Speed Racer

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?