Acemi prenses 2: Kraliyet nişanı izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
5.8 IMDB Puanı 94 Görüntülenme

Acemi prenses 2: Kraliyet nişanı izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Anne Hathaway, Callum Blue, Julie Andrews
Beş yıl önce San Francisco'da sıradan bir kızken, adını bile duymadığı bir ülkenin prensesi olduğunu öğrenen Mia'nın hayatı oldukça değişmişti. Şimdi ise alımlı bir genç kız olarak, koruyucu meleği olan büyükannesiyle birlikte Genovia sarayında mutlu bir hayat sürüyordu. Ancak tehlike yeniden kapıyı çalmıştı.

Mia'nın acilen tahta geçmesi gerekiyordu çünkü tacı ele geçirmek isteyen başkaları da vardı. Üstelik bu görev hiç de kolay değildi çünkü Genovia kanunları, taç giymeden önce evlenmesini mecbur tutuyordu. Mia'nın bir yandan ülkesini yönetmeyi öğrenirken, bir yandan da evlenme baskısıyla mücadele etmesi gerekiyordu.

Ancak Mia, kendini zorlu bir sürecin içinde bulduğunda, aslında gerçek aşkın ve güvenin ne anlama geldiğini de keşfedecekti. Tahtı ele geçirmek isteyenlerin oyunlarına karşı direnirken, Mia aynı zamanda kalbini de dinlemeliydi.

Bu seferki macerasında Mia, büyükannesiyle birlikte Genovia sarayında mutlu bir hayat sürmeye devam ederken, içten içe büyük bir tehlikenin farkındaydı. Tahta geçmek için mücadele ederken, Mia'nın gerçek gücünü ve cesaretini keşfetmek için hazır olduğu bir sınav bekliyordu.

Hdfilmcehennemi.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    The Princess Diaries 2: Royal Engagement

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?