Kız kardeşimin hikâyesi izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
7.3 IMDB Puanı 103 Görüntülenme

Kız kardeşimin hikâyesi izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Cameron Diaz, Abigail Breslin, Alec Baldwin
Sara ve Brian Fitzgerald çifti, genç oğulları ve iki yaşındaki kızları Kate ile birlikte güzel bir hayat sürmektedir. Ancak, Kate'in lösemi hastası olduğunu öğrendiklerinde her şey değişir. Ailenin tek umudu, Kate'in hayatta kalması için bir çocuk daha doğurmaktır. Bu durum bazı insanlar için ahlaki soruları gündeme getirse de Fitzgerald çifti, özellikle Sara, Kate'i kurtarmak için her şeyi yapmaktan başka seçeneği olmadığını düşünmektedir. Ve bu ihtiyaçları karşılayacak kişi Anna'dır.

Kate ve Anna, normalden daha güçlü bir bağa sahip olan kız kardeşlerdir. Kate, Anna'ya bağımlıdır ve Anna'nın hayatıyla doğrudan ilişkilidir. Çocuklukları boyunca, her iki kız kardeş de birçok tıbbi işlem geçirmek zorunda kalmış ve bu, sıkı bir aile bağının normal bir parçası haline gelmiştir. Sara, kızına bakmak için avukatlık kariyerinden vazgeçmiş sevgi dolu bir eş ve anne olmuştur ve bazen Kate'i kurtarmak için kendisini sabit fikirli bir hasta bakıcı haline dönüştürmüştür. Güçlü ve destekleyici kocası Brian ise karısının gücü ve kararlılığı karşısında güçsüz ve pasif kalmıştır. Tek oğulları Jesse ise Kate ve Anna'nın gölgesinde kalmıştır.

Ancak şimdi 11 yaşında olan Anna, artık hayır demeye karar vermiştir. Kendi tıbbi özgürlüğünü isteyen Anna, bir avukat tutarak aileyi böler ve Kate'in hastalığına teslim olmasına izin verme konusunda hukuki bir dava aç

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    My Sister's Keeper

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?