Koralin ve Gizli Dünya izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
7.7 IMDB Puanı 81 Görüntülenme

Koralin ve Gizli Dünya izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Dakota Fanning, Teri Hatcher, John Hodgman
11 yaşındaki Coraline Jones, meraklı ve maceraperest bir ruha sahip olan tombul bir kız çocuğudur. Ailesiyle birlikte Michigan'dan Oregon'a yeni taşınmıştır. Arkadaşlarını kaybeden ve ailesinin işleriyle meşgul olması nedeniyle sıkılan Coraline, yeni çevresinde heyecan aramaya başlar. Wybie Lovat adında bir çocukla tanışır ve onunla arkadaş olur. Birlikte yaşlı komşularını ziyaret etmeye başlarlar. Komşuları arasında ilginç İngiliz kadın oyuncular Bayan Spink ve Forcible ile daha da tuhaf olan Rus komşu Bay Bobinsky de bulunmaktadır. Coraline, bu ziyaretlerden sonra yeni çevresinin farklı bir dünya olduğunu fark eder.

Coraline, evde gizli bir kapı keşfeder ve geçit yoluyla alternatif bir gerçeklikle karşılaşır. Bu paralel dünya, kendi hayatının bir versiyonudur, ancak daha iyi görünmektedir. Yetişkinler, özellikle şefkatli Diğer Anne, daha hoşgörülü ve sıcakkanlıdır.

Coraline, bu dünyanın ilgi odağı haline gelir ve hatta esrarengiz kedi bile ona ilgi gösterir. Bu durum onu şaşırtır ve "Belki de bildiğimiz dünyaya değil, yeni keşfettiğim Diğer Dünya'ya aitim?" diye düşünmeye başlar. Ancak bu fantastik ziyaret kısa sürede tehlikeli bir maceraya dönüşür. Özellikle Diğer Anne'nin onu orada tutmak için düzenlediği entrikalar yüzünden başı belaya girer. Coraline, ailesini kurtarabilmek için yaratıcılığına, kararlılığına ve ces

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Coraline

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?