Kehanet izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.2 IMDB Puanı 101 Görüntülenme

Kehanet izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Nicolas Cage, Chandler Canterbury, Rose Byrne
1959 yılında, yeni bir ilköğretim okulu açılış töreninde, öğrencilerden geleceği resmetmeleri istenir. Resimler zaman kapsülüne konulacak ve 50 yıl boyunca saklanacaktır. Ancak bir kız kağıda gizemli rakamlar yazar ve bunların görünmez insanlar tarafından fısıldandığını iddia eder.

Yarım asır sonra, yeni nesil öğrenciler kapsülün içeriğini incelerken, Caleb Koestler adlı genç bir öğrenci şifreli mesajı bulur. Bu mesaj, son 50 yılda yaşanan büyük felaketlerin tarihini ve ölü sayısını doğru bir şekilde tahmin etmektedir. Mesajın yazarının Caleb'ın astrofizik profesörü olan babası John Koestler olduğu ortaya çıkar. Baba Koestler, belgedeki sırları keşfettikçe, önümüzdeki dönemde üç büyük felaketin daha yaşanacağını ve sonuncusunun küresel bir yıkıma yol açacağını öğrenir.

John'ın uyarıları yetkililer tarafından dikkate alınmaz. Ancak bilim adamı, Caleb'in bu gizemin bir parçası olduğunu fark etmesiyle korkuları artar. John, mesajın yazarının kızı Diana Wayland ve torunu Abby Wayland'dan yardım ister. Birlikte, nihai felaketi durdurabilmek için zamanla yarışırlar.

Hdfilmcehennemi.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Knowing

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?