Mistik olay izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
5 IMDB Puanı 137 Görüntülenme

Mistik olay izle

Oyuncular:

Mark Wahlberg, Zooey Deschanel, John Leguizamo
Gizemli ve ölümcül bir olay, uyarı olmadan Amerika'nın birçok şehrinde görünmeye başlar. Sebep bilinmeden ortaya çıkan garip ölümler, insanların davranışlarında tuhaf değişikliklere neden olur. Toplumda paniğe sebep olan bu durumun kaynağı ise belirsizdir. Terörist bir saldırı mı, ters giden bir teknoloji deneyi mi, şeytani bir toksik silah mı yoksa kontrolden çıkan bir virüs mü, bilinmez. Nasıl bulaştığı da belirsizdir, hava yoluyla mı yoksa suyla mı yayıldığı bilinmez.

Elliot Moore, bir lise öğretmeni olarak bu tehlikeli durumdan kaçmanın yollarını arar. Evlilik problemleri yaşayan karısı Alma ile birlikte kaçmaya çalışır. Trenle veya arabayla bu korkunç felaketten kurtulma umuduyla hareket ederler. Elliot'ın matematik öğretmeni arkadaşı Julian ve kızı Jess de onlara katılır. Pennsylvania'daki tarım arazilerine ulaşma planı yaparlar, umutla orada güvende olabileceklerini düşünürler.

Ancak daha sonra anlarlar ki hiçbir yer güvenli değildir. Görünmez ve korkunç bir katil gibi, bu olaydan kaçmak mümkün değildir. Hdfilmcehennemi.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    The Happening

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?