Özel Kuvvetler izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.2 IMDB Puanı 39 Görüntülenme

Özel Kuvvetler izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Ewan McGregor, George Clooney, Kevin Spacey
Gazeteci Bob Wilton (Ewan McGregor), sıra dışı hikayeler peşinde koşarak gerçek olamayacak kadar garip olayları araştırmaktadır. Bir gün Amerikan ordusunun gizli bir birimi olan New Earth Army'ye ait olduğunu iddia eden Lyn Cassady (George Clooney) ile tanışır. Lyn, bu birimin farklı savaş yöntemleri kullandığını ve psişik yeteneklere sahip olan "Savaşçı Rahipler"den oluştuğunu söyler. İkili, New Earth Army'nin yaratıcısı Bill Django'yu bulmak için birlikte hareket etmeye karar verirler.

Bob, Lyn'in anlattıklarıyla büyülenir ve onunla birlikte gitmeye karar verir. Ancak bu yolculuk, Django'nun kaçak medyumu Larry Hooper tarafından yönetilen gizli bir kampa doğru ilerlerken zorlu bir hal alır. Bob, Django'nun Yeni Dünya Ordusu ile Hooper'ın mükemmel askerlerden oluşan kişisel ordusu arasında sıkışıp kalır. Hayatta kalmak için beklenmedik bir düşmanla mücadele etmek zorunda kalır.

Bu garip maceranın sonunda Bob, gerçekle hayal arasındaki ince çizgiyi keşfeder ve gerçekten inanması güç olaylarla yüzleşir. hdfilmcehennemi.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    The Men Who Stare at Goats

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?