Son kahraman izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
7.2 IMDB Puanı 68 Görüntülenme

Son kahraman izle

Oyuncular:

Ulrich Tukur, Daniel Brühl, Steve Buscemi
Japonya'nın Çin'in eski başkenti Nanking'i ele geçirmesi sırasında yaşanan vahşet, dünyayı şok etmiştir. 6 hafta boyunca süren saldırılar sonucunda sayısı belirsiz bir şekilde erkek, kadın ve çocuklar katledilmiştir. Bu acımasızlık karşısında birçoğu sessiz kalmışken, bazıları ezilenler için mücadele etmeyi seçmiştir. Alman mühendis ve Nazi parti üyesi John Rabe, bu insanlar için güvenli alanlar oluşturarak onların güvenli bir şekilde oraya ulaşmalarını sağlamıştır.

John Rabe, 1937-1938 yılları arasında Nanking'de 250.000 Çinlinin hayatını kurtarmıştır. Bu gerçek bir kahramanlık örneği olarak kabul edilmiştir. Rabe, çeyrek milyon insanın hayatını ve onların açlıkla mücadele etmelerini engellemiştir.

1937 Eylül'ünde Berlin'e geri çağrılmasına rağmen Rabe, "Her insan benim yaptığımı yapar" diyerek geri dönmemiş ve yardıma ihtiyaç duyan insanlara destek olmayı sürdürmüştür. Fakir halkın barınma ve yiyecek ihtiyaçlarında büyük bir rol oynamıştır. Bu filmde, bu insanların maruz kaldığı vahşeti, acımasızlığı, çaresizliği ve yalnızlığı göreceksiniz.

hdfilmcehennemi

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    John Rabe

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?