Switch izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.3 IMDB Puanı 37 Görüntülenme

Switch izle

Oyuncular:

Karine Vanasse, Eric Cantona, Mehdi Nebbou
Montreal'de geçen bir filmde, Sophie Malaterre adında işsiz bir moda tasarımcısı olan Claire Manas tarafından çağrılır. Sophie, patronuna çalışmalarını göstermek için çalıştığı yere gelir, ancak Claire patronunun tatile çıktığını ve iki ay sonra döneceğini söyler. Claire, Sophie'yi yemeğe davet eder ve switch.com adlı bir web sitesinden bahseder. Bu site, insanların tatil amaçlı evlerini takas etmelerine olanak sağlar.

Sophie, Paris'te Eyfel Kulesi'nin yakınında bulunan Bénédicte Serteaux'a ait bir daire bulur. Sophie ve Bénédicte, evlerini takas eder. Sophie Cumartesi sabahı Paris'e gider ve bisikletle turistik bölgeleri gezip harika bir gün geçirir. Ancak ertesi sabah, beklenmedik bir olay gerçekleşir ve evine baskın yapan polisler, o sırada banyoda olan Sophie'yi tutuklar.

Sophie, Detektif Damien Forgeat tarafından sorgulanır. Sorgulama sırasında Sophie, odasında başı kesilmiş bir cesedin bulunduğunu öğrenir. Tüm bilgilerinin silindiğini ve tüm kapıların kilitli olduğunu fark eden Sophie, gerçeği kanıtlayamaz. Hdfilmcehennemi.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Switch

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?