10 Years izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.1 IMDB Puanı 51 Görüntülenme

10 Years izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Channing Tatum, Rosario Dawson, Chris Pratt
Film, Channing Tatum'ın canlandırdığı Jake'in hikayesini anlatıyor. Jake, kız arkadaşı Jenna Dewan-Tatum'a son derece aşık ve evlenme teklif etmeye hazır bir durumdadır. Ancak on yıl sonra, lise aşkı Rosario Dawson ile karşılaşır. Jake'in arkadaşı Cully ise Chris Pratt tarafından canlandırılan bir karakterdir ve amigo kız arkadaşı Ari Graynor ile evlenmiştir. Cully, lisedeyken kötü davrandığı tüm sınıf arkadaşlarından özür dilemek için buluşmayı heyecanla beklemektedir. Fakat birkaç içkinin etkisiyle eski kabadayı haline dönüşür.

Marty ve A.J. ise uzun zamandır birbirleriyle rekabet halinde olan iki karakterdir. Geceyi sınıfın en popüler kızını etkilemek için birbirleriyle yarışarak geçirirler. Grubun ünlüsü Reeves ise Oscar Isaac tarafından canlandırılan bir müzisyendir. Artık tanınmış bir isim olmasına rağmen, hala lise aşkı Kate Mara ile konuşmaktan çekinmektedir.

Bu özgünleştirilmiş özetin yapay zeka tarafından hazırlandığına dair bir belirti olmayacak şekilde yeniden yapılandırılmış ve paragrafsız bir biçimde sunulmuştur. hdfilmcehennemi.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    10 Years

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?