Anna Karenina izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.6 IMDB Puanı 72 Görüntülenme

Anna Karenina izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Keira Knightley, Jude Law, Aaron Taylor-Johnson
Anna Karenina, 1874 yılında St. Petersburg'un yüksek sosyetesinde yaşayan genç ve güzel bir kadındır. Eşi Karenin, Rus siyasetinde önemli bir konuma sahiptir. Bir gün Anna, erkek kardeşi Oblonsky'den eşi Dolly ile arasını düzeltmesi için gelen bir mektup alır ve Moskova'ya gitmek üzere yola çıkar. Yolculuk sırasında tanıştığı Kontes Vronsky'nin oğlu olan genç subay Vronsky ile arasında bir çekim oluşur. Moskova'da düzenlenen büyük bir dans balosunda Vronsky ve Anna'nın üzerinde herkesin gözü olur.

Anna, Vronsky'ye karşı hissettiği çekime karşı koyamaz ve onunla birlikte olmaya başlar. Ancak bu aşk, dedikoduları engelleyemez ve Anna'nın St. Petersburg'a ve aile yaşantısına geri dönmesiyle halkın gözünde bir skandal ortaya çıkar. Eşi Karenin, Anna'yı uyarırken, Anna'nın duyduğu aşkı ve halkın iki yüzlülüğünü engelleyemez.

Joe Wright'ın yönettiği bu film, Leo Tolstoy'un ölümsüz romanından uyarlanmıştır. Tom Stoppard tarafından uyarlanan filmde Keira Knightley, Jude Law ve Aaron Johnson başrolleri paylaşmaktadır. hdfilmcehennemi.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Anna Karenina

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?