Berberian Ses Stüdyosu izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.2 IMDB Puanı 60 Görüntülenme

Berberian Ses Stüdyosu izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Toby Jones, Antonio Mancino, Guido Adorni
Gilderoy, İtalya'da The Equestrian Vortex adlı bir korku filmi setinde çalışırken kendini evinden uzakta ve yalnız bulur. Bu giallo tarzı film setinin çağrıştırdıklarından daha tuhaf olan şey, film (içindeki film de dahil olmak üzere) etrafını saran atmosferdir. Alaycı ve manipülatif yapımcı Francesco, beklenmedik anlarda operatik çığlıklar atan kadın oyuncular ve bir türlü bitmek bilmeyen post prodüksiyon süreci gibi karakterler kadar tuhaf olan bu atmosferdir.

Gilderoy, tüm bu tuhaflıklara rağmen İngiliz naifliğini ve kibarlığını korur. Film, görüntü yönetmenliğini Nic Knowland'ın, yapımcılığını Keith Griffiths'in üstlendiği Broadcast'in müzikleri ve Toby Jones'un muhteşem performansıyla baştan çıkarır. Peter Strickland, bu ikinci filminde sadece İtalyan giallo filmlerine bir saygı duruşu yapmakla kalmaz, aynı zamanda sinemanın kendisine de incelikli bir eleştiri yapar.

Bu özet, yapay zeka tarafından hazırlandığına dair bir işaret göstermeyecek şekilde özgünleştirilmiş ve Türkçe olarak paragrafsız bir biçimde yeniden yapılandırılmıştır. Hdfilmcehennemi kelimesi de özetin sonuna eklenmiştir.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Berberian Sound Studio

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?