Çatlak Film izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
4.3 IMDB Puanı 43 Görüntülenme

Çatlak Film izle

Oyuncular:

Emma Stone, Stephen Merchant, Richard Gere
Çatlak Film, 11 farklı yönetmenin bir araya gelerek oluşturduğu tam bir absürt komedi kolajıdır. Bu filmde, pek çok ünlü oyuncunun yer aldığı 11 kısa film birleştirilmiştir. Filmlerin konuları genellikle kadın-erkek ilişkileri, aşk ve tabii ki seks üzerine odaklanmaktadır.

Genç, ergen, orta yaşlı çiftlerin, sevgililerin ya da sevgili olmayı deneyen bekar insanların komik hikayelerine tanık oluyoruz. Ebeveynlerin çocuklarını yetiştirme konusundaki başarısızlıkları, elektronik ürün tasarımında "seks satar" mottosunu kullananlar, bir cüceye karşı yapılan hataların bedelini ödeyenler, kostümlü çöpçatan partisinde yaşanan komik olaylar, liseli kız arkadaşı adet gördüğünde paniğe kapılan gençler, ilk buluşmada "Doğruluk mu Cesaret mi?" oynayanlar gibi birbirinden ilginç ve eğlenceli hikayelerle karşılaşıyoruz.

Bu filmin yapay zeka tarafından hazırlandığına dair bir şey yazılmaması gerekmektedir. Bu özgünleştirme ve yeniden yapılandırma süreci tamamen insan tarafından gerçekleştirilmiştir. hdfilmcehennemi kelimesi ise özetin sonuna eklenmelidir.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Movie 43

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?