New York’ta 2 Gün izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6 IMDB Puanı 51 Görüntülenme

New York’ta 2 Gün izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Julie Delpy, Chris Rock, Albert Delpy
2007 yılında izlediğimiz "Paris'te 2 Gün" filminin devamı niteliğindeki "New York'ta 2 Gün" bu cuma vizyona giriyor. Julie Delpy'nin yönettiği filmde, Marion adlı karakterin hayatı Amerika'da Mingus adlı bir adamla devam etmektedir. Ancak çift, aniden gelen Fransız aile fertlerinin ziyaretiyle ilişkilerini sorgulama fırsatı bulur. Julie Delpy'nin hem yönetmenlik yaptığı hem de başrolde yer aldığı filmin senaryosu da kendisine aittir.

Julie Delpy, verdiği bir röportajda Paris ile New York'u karşılaştırırken, New York'un Paris'e göre daha sıcakkanlı bir şehir olduğunu belirtmektedir. Paris'in ise daha stresli bir şehir olduğunu ifade eder. Delpy ayrıca, canlandırdığı Marion karakterini biraz sıkıcı olarak tanımlar. Ancak bu tarz karakterleri oynamaktan keyif aldığını belirtir ve Marion gibi dengesiz bir karakterin hayatındaki değişimleri görmek istediğini ifade eder. İlk filmde daha dar bir perspektiften Marion'a odaklandığını, bu filmde ise daha derinlemesine bir bakış açısıyla karaktere yaklaştığını söyler.

Delpy, yazarlık ve yönetmenlik kariyerine başlama nedenini ise istediği karakterleri oynama şansı elde etme isteği olarak açıklar. Oyuncu olarak başladığını ve daha kolay olduğunu belirten Delpy, yönetmen olmak istediğini her zaman düşündüğünü ifade eder. İlk senaryosunu onaltı yaşında yazdığını ancak filmi çekme imkanı bulamadığını söyler. Delpy, Godard gibi yönetmenlerin onu seçmeye

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    2 Days in New York

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?