Şeytan Oyunu izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
4.4 IMDB Puanı 42 Görüntülenme

Şeytan Oyunu izle

Oyuncular:

Magui Bravi, Clara Kovacic, James Wright
Bir grup arkadaş, korku hikayeleri anlatmak için bir oyun olan "The 100 Candles Game"i oynamaya karar verir. Mum ışığı çemberi etrafında toplanan arkadaşlar, ürkütücü hikayeler anlatırken bir yandan da mumlarını üflemektedir. Oyunun kurallarına göre, kimse oyun bitene kadar çemberden ayrılamaz.

Oyuncular, yüzleri birbirlerine dönük şekilde çemberin içine oturup ürkütücü hikayeler anlatmaya başlar. Her hikaye sonunda, anlatan oyuncu aynanın karşısına geçer, mumuna üfleyerek bir hayaleti canlandırır ve tekrar oturur. Oyun, son mum söneceğine kadar devam eder.

Dört arkadaş, hikayelerini anlatıp mumlarını üfledikten sonra aynada bir geçidin açıldığını fark eder. Korkuyla kaçmaya çalışsalar da, aynadan gelen hayaletler peşlerine düşer. Bu oyun, Japonya'da yaşayan eski samurayların birbirlerini korkutmak için oynadığı bir oyundur.

Ancak bir samurayın ailesiyle oynadığı bu oyun, korkunç bir trajediyle sonuçlanır. Samurayın karısı, aynanın karşısında kendi boğazını keser ve bu lanet aileye sonsuza kadar sürer.

Hdfilmcehennemi

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    The 100 Candles Game

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?