Şeytan Tohumu izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
5.9 IMDB Puanı 33 Görüntülenme

Şeytan Tohumu izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Natasha Calis, Jeffrey Dean Morgan, Kyra Sedgwick
Gerçek bir olaydan esinlenilen bu filmde, bir ailenin yaşadığı olaylar anlatılmaktadır. Clyde, boşanmış bir basketbol koçu olarak hayatına devam etmektedir. Bir süre önce boşandığı eşi Stephanie ile aralarında ufak tefek sorunlar yaşamaktadır. Bu durum çocukları Emily ve Hannah'ı da etkilemektedir. Küçük Emily, ailesinin tekrar bir araya gelmesini umut etmektedir ve babasını çok sevmektedir.

Bir hafta sonu Clyde, kızlarını yanına alarak birlikte vakit geçirmeye karar verir. Yolda bir evin önünde dururlar ve bu evde eski eşyaların satışı yapılmaktadır. Ev sahibi yaşlı bir bayandır ve kısa süre önce trajik bir kaza geçirmiştir. Satışta birçok antika eşya bulunmaktadır ve Emily, siyah, ahşap oymalı bir kutuyu fark eder. Kutuya olan ilgisi giderek artar ve onu yanından ayırmak istemez. Ancak kutuyla birlikte Emily'nin davranışlarında tuhaf değişiklikler başlar. Ardı arkası kesilmeyen olaylar yaşanmaya başlar.

Clyde, kızının bu durumundan endişe duyar ve modern tıbbın çözüm bulamaması üzerine Musevi din adamlarından yardım almaya karar verir. Ancak aldığı cevap onu derinden sarsar. Bazı kapalı kutuların hiç açılmaması gerektiği söylenir. Clyde, çareyi aramaya devam ederken, ailenin başına gelen tuhaf olayların ardındaki gerçeği keşfetmek için büyük bir mücadeleye girişir.

Bu film, bir ailenin içine düştüğü korkunç durumu anlatır

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    The Possession

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?