Kan ve Şarap (1996) izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6 IMDB Puanı 40 Görüntülenme

Kan ve Şarap (1996) izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Jack Nicholson, Michael Caine, Stephen Dorff
Alex, büyük bir şarap satıcısı olarak tanınan bir işadamıdır. Ancak, onun hedefleri her zaman daha yükseklere ulaşmakta ve daha fazla para kazanmakta olduğu için, karısı Suzanne'dan daha genç ve güzel kadınlarla ilişki yaşamaktadır. Bu hırsı, Alex'i beklenmedik bir işe sürükler.

Alex, ortağı Victor ile bir elmas soygunu planlamaktadır. Soygunun gerçekleşeceği evde bakıcı olarak çalışan Gabriella, Alex'e yardım etmektedir. Aynı zamanda Alex'in sevgilisi olan Gabriella, bu plana dahil olmuştur. Ancak, Alex'in oğlu Jason, annesinin yaptıklarının farkındadır ve babasına karşı öfke doludur.

Jason, soygun planına dahil olarak, babasına karşı başka bir şekilde intikam almayı planlamaktadır. Bu süreçte, olaylar beklenmedik bir şekilde gelişir ve herkesin hayatı değişir. İntikam, aşk ve ihanet arasında gidip gelen bu hikaye, tüm karakterlerin kaderini belirleyecek bir yolculuğa dönüşür.

Bu film, yapay zeka tarafından hazırlandığına dair bir izlenim vermeden özgünleştirilmiş ve Türkçe olarak paragrafsız bir şekilde yeniden yapılandırılmıştır. hdfilmcehennemi

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Blood and Wine

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?