Los Angeles Sırları (1997) izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
8.2 IMDB Puanı 36 Görüntülenme

Los Angeles Sırları (1997) izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Kevin Spacey, Russell Crowe, Guy Pearce
Los Angeles'ın 50'lerinde yer altı dünyasının lideri olan Mickey Cohen'in hapse girmesiyle, şehirdeki diğer suç örgütleri arasında liderlik savaşı başlar. Bir gece, Cohen'in adamlarına düzenlenen bir baskında hepsi öldürülür, aralarında eski bir polis de bulunmaktadır. L.A. Polis Departmanı, bu olayı soruşturmak için üç polisi görevlendirir.

Görevlendirilen polisler, birbirlerinden karakter olarak oldukça farklıdırlar. Ed Exley, L.A. Polis Departmanının ideali olan altın çocuktur ve her şeyi kurallara göre yapar. Bud White, hızlı öfkelenen, agresif ve gerçeğe ulaşmak için her yolun mübah olduğunu düşünen biridir. Son polis Jack Vincennes ise, L.A. Polis Departmanını anlatan bir televizyon dizisine danışmanlık yapmaktadır ve tanınmış olmayı seven biridir. Bu üç kişi, olayı soruşturmak için bir araya gelirler. Ancak soruşturma beklenenden çok daha hızlı sonuçlanır ve bu durum üç polisi rahatsız eder. Şüpheleri üzerine düşen polisler, araştırmalarına devam ederler ve bu süreçte çok güzel bir kadına kadar ilerlerler.

Kim Basinger'in başrolde olduğu ve iki Oscar kazanan bu film, heyecan dolu bir polisiye hikayesini anlatıyor. hdfilmcehennemi.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    L.A. Confidential

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?