Afili Aynasızlar izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.1 IMDB Puanı 42 Görüntülenme

Afili Aynasızlar izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Ben Stiller, Owen Wilson, Snoop Dogg
1970'lerin ortasında, Bay City adlı bir şehirde, Ken "Hutch" Hutchinson ve Dave Starsky adında iki dedektif, önemli polisler olmak için büyük davaların peşine düşerler. En değerli bilgi kaynakları ise sokaklardaki tüm detaylara vakıf olan ihbarcıları Huggy Bear'dır.

Huggy'den gelen son bilgiye göre, üniversite kampüsünde düzenli bir şekilde uyuşturucu satan bir suçlunun izine düşerler. Bu sefer gerçekten büyük bir işin içine girmişlerdir. İki polisimizin en büyük yardımcısı ise, artık sembol haline gelen 1974 model kırmızı Ford Torino arabalarıdır.

Bu filmde, Ken "Hutch" Hutchinson ve Dave Starsky'nin, uyuşturucu ticaretini durdurmak için verdiği mücadeleyi izleyeceksiniz. Bu ikili, suçluların peşinde koşarken bir yandan da kendilerini geliştirerek önemli polisler haline gelme yolunda ilerleyecektir.

Filmin heyecan dolu sahneleri, akıllı dedektiflik taktikleri ve karakterler arasındaki eşsiz ilişkileri sizleri ekran başına kilitleyecek. Ken "Hutch" Hutchinson ve Dave Starsky'nin maceraları, suçlularla dolu bir dünyada adaleti sağlamak için verdikleri mücadeleyi anlatıyor.

Bu eşsiz dedektiflik hikayesinin sonunda, uyuşturucu satıcısının peşine düşen Ken "Hutch" Hutchinson ve Dave Starsky'nin yaşadığı heyecan dolu anları göreceksiniz. Onlar için en büyük yardımcıları olan 1974 model kırmızı Ford Torino arabaları, bu macerada da vazgeçilmez bir rol oynayacak.

Film boyun

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Starsky & Hutch

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?