Arapsaçı izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.3 IMDB Puanı 35 Görüntülenme

Arapsaçı izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Robin Williams, Giovanni Ribisi, Holly Hunter
Alaska'da, Paul Barnell'ın evi, geyiklerin yuvası ve seyahat acentası olarak hizmet vermektedir. Paul, büyük miktarda borç altındadır ve karısı Margaret da Tourette sendromuyla mücadele etmektedir. Sorunlarına çözüm olarak, kayıp kardeşi Raymond'ı bulmayı ummaktadır.

Borçlarını ödemek ve karısının sağlık sorunlarına yardımcı olmak için, Raymond'ın 1 milyon dolarlık sigorta poliçesini talep etmeye çalışır. Ancak sigorta şirketi müfettişi Ted Watters, bu isteği kabul etmez çünkü Raymond sadece beş yıl önce kaybolmuştur ve öldüğüne dair yeterli kanıt yoktur.

Paul, hayatını düzeltmek için mücadele ederken, işyerinin arkasındaki çöp tenekesinde tesadüfen bir ceset bulur. Bu kısa süreli şoktan sonra, deli bir fikir gelir aklına. Eğer bu ceseti kardeşi Raymond gibi gösterebilirse, sigorta parasını alabilir ve sorunlarını çözebilir.

Bu sırada Ted, Alaska'dan ayrılmak istemektedir ve terfi alırsa kız arkadaşıyla güneşli ve sıcak bir yere taşınabileceklerdir.

Paul, planını gerçekleştirmek için kardeşinin sahte cesedini vahşi doğaya atar. Her şey yolunda gibi görünse de, bazı şeyler planlamak mümkün değildir. Cesedin parçalanmış halde bulunmasıyla birlikte sigorta talebi hızla Ted'in masasına gelir. Ted, geçmişteki şüphelerini hatırlar ve bu olayın bir hile olduğunu düşünür. Eğer bunu kanıtlayabilirse terfi alabilir ve bu şehirden kaçabilir. Ted,

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    The Big White

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?