Virüs (1999) izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
5 IMDB Puanı 55 Görüntülenme

Virüs (1999) izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Jamie Lee Curtis, Donald Sutherland, William Baldwin
Bir kurtarma gemisi mürettebatı, okyanusun ortasında seyir halindeyken aniden şiddetli bir kasırga ile karşılaşır. Bu felaketin ortasında mahsur kalan ekip, umutsuzca hayatta kalmaya çalışırken, tesadüfen keşfettikleri terkedilmiş bir Rus araştırma gemisine sığınır. Ancak, gemiye adım attıklarında, bir şeylerin yolunda gitmediğini hemen fark ederler. Gizemli geçmişi ve üstün teknolojisiyle bu gemi, onları korkunç tehlikelerin beklediği bir labirente sürükler.

Her adımda, mürettebat, geminin sırlarını çözmeye çalışırken karanlık geçmişle yüzleşir. Gemideki gizemli olaylar, her biri daha korkunç olan sırları birer birer ortaya çıkarır. Zamanla, ekibin arasındaki güven sarsılırken, geminin içindeki korkunç bir varlık da onları izlemektedir.

Gemideki her adımda hayatta kalmak için mücadele eden mürettebat, gerçeklerle yüzleştikçe, bu araştırma gemisinin asıl amacını ve neyin yanlış gittiğini anlamaya başlar. Korku ve gerilim dolu anlarla dolu olan bu yolculukta, mürettebatın kurtuluş şansı giderek azalır ve gemi onları birer birer avlamaya başlar.

Sonunda, hayatta kalanlar gerçeği öğrenirler: Gemide yapılan deneyler sonucunda insana benzeyen, ancak tamamen kontrolden çıkmış ve ölümcül bir varlık yaratılmıştır. Artık kaçış yolu bulmak için son bir umutları kalmıştır, ancak bu varlık onları durdurmak

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Virus

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?