Yeni Yıl Soygunu izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
7.1 IMDB Puanı 77 Görüntülenme

Yeni Yıl Soygunu izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Billy Bob Thornton, Bernie Mac, Lauren Graham
Willie ve Marcus, yılbaşı tatilinde Noel Baba kılığına girerek bir alışveriş merkezinde hırsızlık yapmayı planlar. Sıcakkanlı ve sempatik tavırlarıyla insanları kolayca etkileyebilen bu ikili, tüm detayları düşünerek kusursuz bir soygun planı yapar. Ancak, planlarına beklenmedik bir şekilde 8 yaşındaki bir çocuk engel olur. Bu küçük çocuk, Willie ve Marcus'un hayatını altüst edecek olayların fitilini ateşler.

Çocuk, masum bir şekilde alışveriş merkezinde gezinirken, Willie ve Marcus'un dikkatini çeker. İkili, planlarını gerçekleştirmek için dikkatlerini dağıtacak hiçbir şeyin olmamasına dikkat etmiş olsalar da, çocuğun meraklı bakışlarından kaçamazlar.

Çocuk, Noel Baba'nın gerçek olduğuna inanır ve onunla konuşmak ister. Willie, başlangıçta çocuğu savuşturmayı düşünürken, zaman geçtikçe bu masumiyeti ve saflığından etkilenmeye başlar. Marcus ise soygun planlarından vazgeçmeye niyetli değildir.

Çocuğun ısrarları karşısında içtenlikle Noel Baba olduğunu iddia eden Willie, çocuğun isteklerini yerine getirmek için çaba gösterir. Bu süreçte, Willie ve çocuk arasında güçlü bir bağ oluşur. Willie, çocuğun masumiyetiyle hayatının ne kadar yanlış bir rotada ilerlediğini fark eder. Önceki planlarından ve Marcus'tan uzaklaşmaya karar verir.

Ancak, Marcus'un hırsı ve planlarının ortaya çıkmasıyla birlikte işler karmaşıklaşır

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Bad Santa

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?