Gizemli Cinayet 2 izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
5.7 IMDB Puanı 51 Görüntülenme

Gizemli Cinayet 2 izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Adam Sandler, Jennifer Aniston, Mark Strong
Adam Sandler ve Jennifer Aniston'in başrollerini paylaştığı, Nick ve Audrey Spitz'in, gizemli cinayet vakalarını çözerek dedektiflik bürolarını ayakta tutmaya çalıştıkları bir komedi filmi olan "Spitz Çifti", çözmelerinden dört yıl sonra tam zamanlı dedektifler olarak çalışmaktadır. Arkadaşları Mihrace'nin düğünü için özel bir adaya davet edilen çift, kutlamaların başlamasının ardından damadın fidye için kaçırılmasıyla karşı karşıya kalır. Bu olay, Spitz çiftini belanın tam ortasına sürükler.

Göz kamaştırıcı misafirler, aile üyeleri ve hatta gelin, hepsi şüpheli hâline gelir. Nick ve Audrey, bu tehlikeli durumu fırsata çevirerek dedektiflik bürolarının başarısını sağlamak ve uzun süredir erteledikleri Paris seyahatini gerçekleştirmek için tehlikeli bir maceraya atılır.

"Spitz Çifti", heyecan dolu bir komedi filmi olarak izleyicilere eğlenceli anlar yaşatırken, Nick ve Audrey'nin yaşadığı maceraları izleyerek onlara katılıyoruz. Bu film, sürprizlerle dolu bir hikaye sunarken, izleyicileri kahkahalara boğmaktadır.

hdfilmcehennemi

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Murder Mystery 2

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?