I Wanna Dance with Somebody: Whitney Houston Filmi izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.6 IMDB Puanı 55 Görüntülenme

I Wanna Dance with Somebody: Whitney Houston Filmi izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Naomi Ackie, Stanley Tucci, Ashton Sanders
Whitney Houston'ın yaşamına ve müziğine odaklanan epik bir biyografi filmi olan "I Wanna Dance with Somebody", dünyanın gelmiş geçmiş en başarılı kadın müzik sanatçılarından biri olan Whitney Houston'ın hikayesini anlatıyor. Houston, tüm zamanların en çok ödül alan kadın müzik sanatçısı unvanını taşıyor ve tüm dünyada 200 milyondan fazla albüm sattı. Altı Grammy ödülü, 16 Billboard Müzik Ödülü, 22 Amerikan Müzik Ödülü ve iki Emmy Ödülü gibi birçok prestijli ödül kazandı.

Whitney Houston, ilk kez romantik gerilim filmi The Bodyguard'da oyunculuk deneyimi yaşadı ve film için kaydettiği "I Will Always Love You" şarkısıyla Grammy kazandı. Bu şarkı, tarih boyunca bir kadın tarafından en çok satan single olarak kaydedildi. Film müziği albümü ayrıca Yılın Albümü dalında Grammy ödülü aldı ve tüm zamanların en çok satan film müziği albümü olarak unvanını koruyor.

"I Wanna Dance with Somebody" filmi, Whitney Houston'ın müzik kariyerinin yükselişini, kişisel hayatının zorluklarını ve müziğinin dünya çapında nasıl etkileyici bir başarı elde ettiğini anlatıyor. Bu film, izleyicilere unutulmaz bir müzik deneyimi sunarken, Whitney Houston'ın hayatının arkasındaki gerçek hikayeyi de ortaya koyuyor. hdfilmcehennemi.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Whitney Houston: I Wanna Dance with Somebody

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?