Hababam Rock izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
7.2 IMDB Puanı 68 Görüntülenme

Hababam Rock izle

Oyuncular:

Jack Black, Mike White, Joan Cusack
Dewey Finn, bir rock grubu olan No Vacancy'de gitarist olarak çalışan bir müzisyendir. Ancak, başarılı bir müzisyen olamamış ve uyumsuzluğuyla bilinir. Dewey, rock'n'roll müziğine olan bağlılığıyla tanınır ve büyük sahnelerde uzun sololar atan bir hayale sahiptir. Grubunu "Gruplar Yarışıyor" adlı yarışmada zaferle çıkarmanın kararlılığı içindedir. Ancak, diğer grup üyeleri aynı fikirde değildir ve beklenmedik bir anda kapının önünde kalır.

Borçlarla boğuşurken ve kirasını ödeyemeyecek duruma gelirken, Dewey çaresizlik içinde oda arkadaşı Ned'e telefon açar. Sonunda, isteksizce de olsa Horace Green İlköğretim Okulunda öğretmenlik yapmayı kabul etmek zorunda kalır. Ancak okulda da şanssızlık peşini bırakmaz. Okul müdiresi Rosalie Mullins'in sert bakışlarından kaçamaz ve öğretmenlik konusunda da beceriksizdir. Beşinci sınıf öğrencilerine neyi nasıl öğreteceğini anlayamaz.

Bir gün tesadüfen okul orkestrasının çalıştığı odanın önünden geçerken müzik seslerine kulak misafiri olur. Bu fikir ona parlak gelir. Genç müzisyenleri eğiterek yüksek enerjili bir rock grubu kurmaya karar verir. Ancak bunu çocukların ailelerinden ve okul müdiresinden gizli yapmak zorundadır. "Gruplar Savaşıyor" adlı müzik yarışmasına hazırlık başladıkça, hem çocukların hem de Dewey'in hayatı sonsuza kadar değişecektir.

HDFilmCehenn

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    School of Rock

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?