Roma Tatili (1953) izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
8 IMDB Puanı 69 Görüntülenme

Roma Tatili (1953) izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Gregory Peck, Audrey Hepburn, Eddie Albert
1953 yılında vizyona giren "Roman Holiday", üç kez Oscar Ödülü kazanan yönetmen William Wyler tarafından yönetilen bir sinema filmidir. Filmde, Belçika doğumlu güzel aktris Audrey Hepburn ve 2003 yılında kaybettiğimiz Oscar Ödüllü aktör Gregory Peck başrolleri paylaşmaktadır. Eddie Albert, Hartley Power ve Harcourt Williams gibi isimler de filmde yer alan diğer oyunculardır.

Film, saray protokollerine göre yaşamak zorunda olan Prenses Ann'in hikayesini anlatmaktadır. Prenses, Avrupa turunun yorucu temposundan sıkılmıştır ve Roma'ya geldiklerinde kendi yaşına uygun şekilde neşeli ve çılgın günler geçirmek istediğini fark eder. Bir gece, saraydan kaçıp haber vermeden bir bankta uyuyakalan Prenses, şans eseri yardımsever bir adam tarafından kendi evine götürülür. Ancak bu durum, genç kadına pahalıya mal olacaktır. Ülkenin en dikkatli gazetecilerinden biri olan Joe Bradley'in evinde kalan Prenses Ann, büyük bir haberin başrolünde olma tehlikesiyle karşı karşıyadır.

Film, Prenses Ann'in cesur ve baş döndürücü macerasını anlatırken aynı zamanda bir aşk hikayesini de dile getirir. Roman Holiday, unutulmaz karakterleri ve sürükleyici hikayesiyle izleyicileri kendine çekmektedir.

Hdfilmcehennemi.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Roman Holiday

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?