Sabrina (1954) izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
7.6 IMDB Puanı 53 Görüntülenme

Sabrina (1954) izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Humphrey Bogart, Audrey Hepburn, William Holden
Samuel Taylor'ın oyunundan uyarlanan bu romantik komedide, Audrey Hepburn'un unutulmaz performansıyla Sabrina karakterine hayat veriliyor. Sabrina, New York'un en zengin ailelerinden Larabee'lerin şoförünün kızıdır. Küçük yaşlardan itibaren lüks davetlerin gizli tanığı olarak büyümüş ve ailesi tarafından yokmuş gibi davranılan uçarı sosyete çapkını David'e platonik bir aşk beslemektedir.

Babası tarafından 20 yaşında Paris'e gönderilen Sabrina, David saplantısından kurtulacak ve dünyanın en ünlü aşçı okulundan mezun olacaktır. İki yıl sonra geri dönen Sabrina, yaşamı öğrenmiş, çekici ve modaya uygun bir hanımefendi haline gelmiştir. Sabrina'nın büyüleyici zarafeti, David'i birkaç dakika içinde etkisi altına alır.

Ancak David'in babası ve ağabeyi Linus, yeni iş planları ve bir şirket evliliği için onu başka bir kadınla nişanlamışlardır. Bu nedenle David'in Sabrina'yla ilişkisi kabul edilemez bir durumdur. Linus, olayı çözmek için kendi planlarını yapar. David'i geçici olarak devre dışı bırakır ve Sabrina'nın dikkatini dağıtmak için onunla flört eder. Ancak Linus, Sabrina'nın cazibesi karşısında dikkatinin dağılacağını fark eder.

Bu romantik komedinin özeti, Samuel Taylor'ın oyunundan uyarlanan ve Audrey Hepburn'un unutulmaz performansıyla Sabrina'nın hikayesini anlatan bir film. Sabrina, zengin bir ailenin şoförünün kızıdır ve David'e platonik bir aşk beslem

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Sabrina

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?