Hobbit: Beklenmedik Yolculuk izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
7.8 IMDB Puanı 135 Görüntülenme

Hobbit: Beklenmedik Yolculuk izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Martin Freeman, Ian McKellen, Richard Armitage
Bir zamanlar ejderha Smaug tarafından ele geçirilen kayıp Cüce Erebor Krallığı'nı geri almak için yola çıkan Bilbo Baggins'in epik yolculuğuna tanıklık edeceğiz. Bilbo, büyücü Gri Gandalf tarafından beklenmedik bir şekilde ziyaret edilir ve kendini liderleri Thorin Oakenshield'in başında olduğu on üç cücenin arasında bulur. Yolculukları, Goblinler, Orklar, Dev Örümcekler, Kurtlar, Şekil Değiştirenler ve Büyücülerle dolu tehlikeli topraklardan geçmelerini gerektirir.

Hedefleri, Doğu'da bulunan Yalnız Dağ'ın çorak topraklarında yer alan Erebor Krallığı'dır; bu yüzden önce goblin tünellerinden geçmek zorundadırlar. Bilbo, bu tünellerde hayatını sonsuza dek değiştiren Gollum adlı bir yaratıkla karşılaşır.

Alçakgönüllü Bilbo Baggins, bir yeraltı gölünün kıyılarında Gollum ile birlikte cesaretini ve kurnazlığını keşfeder. Ayrıca, Gollum'un "değerli" olarak adlandırdığı ve beklenmedik ve faydalı güçlere sahip olan yüzüğü ele geçirir. Ancak Bilbo, bu altın yüzüğün Orta Dünya'nın kaderini nasıl değiştireceğini henüz bilmiyordur... hdfilmcehennemi.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    The Hobbit: An Unexpected Journey

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?