Pembeli Güzel (1986) izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.7 IMDB Puanı 95 Görüntülenme

Pembeli Güzel (1986) izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Molly Ringwald, Jon Cryer, Harry Dean Stanton
Hayata küsmüş melankolik babası Jack ile beraber yaşayan Andie, 80'li yıllarda geçen bir hikayede zengin ve alt sınıftan öğrencilerin birlikte okuduğu bir liseye gitmektedir. İlginç bir gardrobu olan güzel bir kız olan Andie, okuldan sonra Trax adlı bir plakçıda çalışmaktadır. Burada çalışan deli dolu ve bekar Iona, hem en yakın arkadaşı hem de bir nevi anne figürüdür.

Andie'nin hayatındaki diğer bir karakter ise çocukluk arkadaşı Duckie'dir. Kendine özgü kıyafetleri ve anarşist tavırlarıyla gururlu bir kaybeden ve okulda alay edilen bir yalnız kurt olan Duckie, Andie'ye umutsuzca aşıktır. Ancak Andie'nin kalbi, kendini beğenmiş zengin çocuk Steff'e aittir, ancak Steff'in kibiri ondan uzak durmasına neden olur. Bir yandan okul balosunun yaklaştığı gergin Amerikan lise ortamında, beyaz atlı prens Blane aniden ortaya çıkar ve işler Andie için daha da karmaşık hale gelir.

Yapay zekanın yazdığı belli olmayacak şekilde özgünleştirilmiş ve Türkçe olarak paragrafsız bir şekilde yeniden yapılandırılmış özet:

80'li yılların atmosferinde geçen bu filmde, Andie'nin hayatındaki çeşitli karakterler ve ilişkiler anlatılıyor. Andie, melankolik babası Jack ile birlikte yaşayan bir genç kızdır. Okuduğu lise, hem zengin çocukların hem de alt sınıftan öğrencilerin birlikte olduğu bir okuldur. Andie'nin gardırobunda pembe renkler hakimdir ve ok

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Pretty in Pink

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?